Колеги на едно място забелязах че лака малко се е обелил, какво да направя бояджия или с някакъв спрей, безцветен лак да я пръсна. Кажете от къде мога да си купя и тези свещи Искра- подгревните и как да ги сменя.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Обели се лака
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Megadet Покажи съобщениеКолеги на едно място забелязах че лака малко се е обелил, какво да направя бояджия или с някакъв спрей, безцветен лак да я пръсна. Кажете от къде мога да си купя и тези свещи Искра- подгревните и как да ги сменя.
За лака не знам.Аз лично си бях взел нещо като маркер със моя цвят и където имах олюпено си го боядисах.алфа 166 2.4 JTD 150 к.с. 2002г.
Comment
-
Свещите и при мен са Денсо вече , оказа се, че 3 от тях са заминали и аз ги смених всичкитеЛака.. ако имаш коректор и водна щурка си ти .. ако нямаш - бояджия .. не прави цигании
Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05
Comment
-
Колега, лака се "обелва" или "лющи" когато колата е боядисвана и бояджията не е изчакал да "дръпне" малко боята а веднага е нанесъл лака ( има си технологино време за нанасянето на лака след боята, но не всички го спазват и това е ревултата )
Comment
Comment